Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Yangın - İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nda yangın - Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

Antalya Yangın - İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nda yangın - Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi.. Bölgeye sevk edilen 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz seraları ve bölgedeki yerleşim alanlarını tehdit eden yangın için antalya büyükşehir belediyesi ve. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın. Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3.

Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın. Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.

Antalya'da ağlatan yangın!
Antalya'da ağlatan yangın! from www.guneyhaberci.com.tr
Sabah saatlerindeki yangına müdahale için olay yerine. Antalya valisi münir karaloğlu, yangın kontrol altında, maddi zarar büyük açıklamasını yaptı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor. Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Antalya yangın söndürme cihazları, antalya. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Antalya'nın kemer ilçesinde lüks otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Antalya yangın nerede, haritaları, antalya ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 28 sonuç. Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya yangın ile ilgili 12 haber listeleniyor. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Antalya'da restoranda yangın
Antalya'da restoranda yangın from cdn.karar.com
Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor. Antalya yangın haberleri bu sayfada. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi'nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı'nda yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Antalya yangın nerede, haritaları, antalya ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 28 sonuç.

Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya yangın haberleri bu sayfada. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Antalya yangın söndürme cihazları, antalya. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya yangın nerede, haritaları, antalya ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 28 sonuç. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı.

Antalya'da 'Yangın Sezonu' Açıldı - Haberler
Antalya'da 'Yangın Sezonu' Açıldı - Haberler from foto.haberler.com
Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya yangın söndürme cihazları, antalya.

Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Antalya yangın haberleri bu sayfada. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya yangın ile ilgili 12 haber listeleniyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı.